Turn On Javascript please for correct site working!

TEL  016/820 700
CONTACT

 

BA huispersoneel

Huispersoneel

  • Wettelijk verplicht voor iedereen die wel eens een beroep doet op een hulp in huis, zelfs als die niet officieel aangegeven is
  • Eén enkel contract voor alle werknemers, zelfs voor personen waarop u slechts af en toe een beroep doet (zoals een babysitter)
  •  
  • De wet van 10 april 1971 verplicht alle werkgevers om een verzekering tegen arbeidsongevallen af te sluiten. Die verplichting geldt ook voor u van zodra u iemand in huis en tegen een vergoeding werk laat verrichten! Met de verzekering Huispersoneel zijn alle “werknemers” verzekerd bij een ongeval bij u en zelfs op weg van en naar u thuis. De verzekering Huispersoneel vergoedt alle medische, farmaceutische of ziekenhuiskosten en keert ook vergoedingen uit bij arbeidsongeschiktheid of overlijden.

    De enige uitzonderingen op deze verzekeringsplicht zijn PWA’ers en personen die door de Gezinsbond gestuurd worden (die zijn via deze organisaties verzekerd) en ook alle personeel dat met dienstencheques betaald wordt.

De troeven van de verzekering Huispersoneel

Voor alle personeel

Eén enkel contract dekt alle personen die u tewerkstelt.

De poetsvrouw die van de ladder valt en daardoor een rugletsel oploopt. De babysitter die van de trap valt en haar arm breekt, ...

De verzekering Huispersoneel dekt de medische kosten van beide personen.

feedcontent: 
1